Nieuws

Verslag GO-Classic 2018

8 september 2018

Op 8 september 2018 werd de GO-Classic 2018 verreden en 7 leden van onze club hadden ingeschreven op de toertocht van 115 km. Deze door de NTFU erkende toertocht heeft de keuze uit een 70 km, 115 km en 150 km rit.

De start was vanuit het hart van Middelharnis, deze goed uitgepijlde rit over het eiland van Goere-Overvlakke laat je de mooiste plekken zien die het eiland kent. Er stond deze dag redelijk wat wind en we vertrokken richting Stad aan 't Haringvliet met de wind in de rug.
Daar kwam snel verandering in toen we via de waterlijn richting Oude-Tonge reden, een eerste stop was daar ook heel welkom. Vervolgens door richting Herkingen langs het water waar we net voor Dirksland een tweede stop konden gebruiken. Na weer afgetankt te zijn reden we verder richting Ouddorp en begon de stevige tegenwind de meeste renners parten te spelen.
Aan het strand van Ouddorp was de laatste stop in deze rit en vanaf daar kon de wind ons alleen nog maar helpen. Dat werkte en met een gemiddelde snelheid van net geen 30 km/uur eindigde de rit weer in het hart van Middelharnis. Daar hebben we nog gezellig nagepraat onder het genot van een drankje en kijken we terug op een wederom geslaagde rit met onze club.